TikoTex textilkövesítő ragasztó, SZÜRKÉS BARNA 1kg

(1 vásárlói értékelés)

TikoTex textilkövesítő ragasztó, SZÜRKÉS BARNA 1kg

(1 vásárlói értékelés)

A TikoTex textilszobrászatban 2017 óta magyar gyártmányú alapanyagból kifejlesztett textilkövesítő ragasztóval dolgozunk. Bár ezt a videós bemutató anyagok alapján mi magunk is elkészíthetjük, de aki nem szeretne pancsolni ezzel, megvásárolhatja a használatra kész, Tar Ildikó által kikísérletezett, színezett kövesítő ragasztót, és máris nekifoghat az alkotásnak. Ez egy egészségre és környezetre ártalmatlan, levegőre száradó, folyékony polimer, ami a kézről könnyen lemosható. Levegő hatására, a bevont természetes felületeken hamar megkövesedik, és vízhatlan bevonatot képez. A belemártott textília, száradás után megkeményedik, majd festhető lesz, akril vagy olajfestékkel. Kültéri szobrokhoz is alkalmazható. Száradás után hő és fagyálló.

A TikoTex textilszobrászatban alkalmazott, színezett, használatra kész kövesítő ragasztóhoz kereskedelmi forgalomban nem tudunk hozzájutni, így mindenki eldöntheti, aki maga is gyakorolni kívánja ezt a technikát, hogy a videós anyagot, vagy a kész TikoTex kövesítő ragasztót szeretné megvásárolni.

 

3.500Ft

További információk

Tömeg 1 kg

TikoTex textilkövesítő ragasztó, SZÜRKÉS BARNA 1kg termékről 1 értékelés

  1. admin (store manager)

    Bátran ajánlom a magyar textilszobrászoknak! Egészségre és környezetre ártalmatlan, kézről könnyen lemosható. Mindent ragaszt a műanyag fólia kivételével.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TikoTex textilkövesítő ragasztó, SZÜRKÉS BARNA 1kg